Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Τερματικό ξενοδοχείου αυτοεξυπηρέτησης
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-54654553
Επικοινωνήστε τώρα

Τερματικό ξενοδοχείου αυτοεξυπηρέτησης

2023-09-12

Latest company news about Τερματικό ξενοδοχείου αυτοεξυπηρέτησης

Ο τερματικός σταθμός αυτοεξυπηρέτησης ξενοδοχείων είναι μια συσκευή αυτοεξυπηρέτησης που χρησιμοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο.το check-out και άλλες διαδικασίες εξυπηρέτησης για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και να παρέχουν μια πιο βολική εμπειρία στους πελάτεςΤο εξής είναι:
Μερικές κοινές λειτουργίες και εισαγωγή των τερματικών ξενοδοχείων αυτοεξυπηρέτησης:

1. Εισαγωγή και έξοδος αυτοεξυπηρέτησης: Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τερματικά αυτοεξυπηρέτησης για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εισόδου και εξόδου χωρίς να περιμένουν βοήθεια από το προσωπικό της ρεσεψιόν.Μπορείτε να εισάγετε τις πληροφορίες της κράτησής σας., να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους, να πληρώσουν για το δωμάτιό τους, και να πάρουν την κάρτα του δωματίου τους ή το ηλεκτρονικό κλειδί.

 

2. Επιλογή δωματίου: Μερικοί τερματικοί αυτοεξυπηρέτησης παρέχουν σχέδια δωματίου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επιλέξουν το δωμάτιο που τους αρέσει.Αυτό αυξάνει τη δέσμευση των επισκεπτών και τους δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

 

3. Πληρωμή και διακανονισμός: Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τερματικό για να πληρώσουν τέλη δωματίου, καταθέσεις και άλλα τέλη. Αυτό μπορεί συνήθως να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, Alipay, WeChat Pay, κλπ.

 

4Οι τερματικοί σταθμοί παρέχουν συνήθως πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, τις υπηρεσίες, τα κοντινά αξιοθέατα και τα εστιατόρια.

 

5Επιλογή γλώσσας: Τα τερματικά αυτοεξυπηρέτησης συνήθως υποστηρίζουν πολλές γλώσσες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των διεθνών πελατών.

 

6Υπηρεσία εκτύπωσης: Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τερματικό για να εκτυπώσουν τιμολόγια, αποδείξεις και άλλα σημαντικά έγγραφα.

 

7. Υποστήριξη πελατών: Μερικοί τερματικοί σταθμοί έχουν λειτουργίες υποστήριξης πελατών σε απευθείας σύνδεση. Οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο μέσω των τερματικών για να λύσουν προβλήματα ή να υποβάλουν ειδικά αιτήματα.

 

8- εξοικονόμηση χρόνου και ανθρώπινων πόρων: Τα τερματικά αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να μειώσουν τον φόρτο εργασίας του προσωπικού της ρεσεψιόν,τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση πιο περίπλοκων ζητημάτων, παρέχοντας παράλληλα 24ωρη αδιάλειπτη υπηρεσία.

 

9Ασφάλεια: Οι τερματικοί σταθμοί έχουν συνήθως μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουν ότι τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και τα στοιχεία πληρωμής προστατεύονται.

 

10. Ευκολία χρήσης: Οι σχεδιαστές συχνά λαμβάνουν υπόψη τη ευκολία χρήσης για να διασφαλίσουν ότι οι τερματικοί σταθμοί είναι εύκολοι στη λειτουργία, ακόμη και για τους επισκέπτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τερματικό ξενοδοχείου αυτοεξυπηρέτησης  0

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.