Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about έλεγχος περίπτερων μέσα
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-54654553
Επικοινωνήστε τώρα

έλεγχος περίπτερων μέσα

2023-05-31

Latest company news about έλεγχος περίπτερων μέσα

Το ενδιάμεσο με τον χρήστη των πρακτικών προϊόντων πρέπει να είναι ασφαλές, εύκολο να λειτουργηθεί, και διαισθητικό.
2. Η μορφή, οι γραμμές, η αναλογία, και το χρώμα εμφάνισης πρέπει να δώσουν μια ευχαρίστηση και το παρακαλώντας αίσθημα. Αυτό αξιολογεί κυρίως την έκκληση του προϊόντος στους πελάτες. Παραδείγματος χάριν, είναι το προϊόν ελκυστικό; Είναι συναρπαστικό; Μπορεί η ιδιοκτησία ενός προϊόντος να φέρει την υπερηφάνεια στους πελάτες;
3. Το σχέδιο του προϊόντος που είναι εύκολο να διατηρηθεί πρέπει να είναι εύκολο να διατηρηθεί και να επισκευάσει.
Η μορφή και τα χαρακτηριστικά των χαμηλού κόστους προϊόντων έχουν έναν σημαντικό αντίκτυπο στις δαπάνες παραγωγής του εξοπλισμού επεξεργασίας και των προϊόντων.
5. Το σχέδιο των προϊόντων επικοινωνίας πρέπει πλήρως να εκφράσει την έννοια σχεδίου μέσω των οπτικών χαρακτηριστικών.
6. Η διαφοροποίηση προϊόντων αξιολογεί κυρίως τη μοναδικότητα του προϊόντος και τη συνέπειά της με την εταιρική εικόνα. Τα προϊόντα με τις σταθερές αγορές και τις ώριμες τεχνολογίες στηρίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος στο βιομηχανικό σχέδιο για να δημιουργήσουν τη διαφοροποίηση.
7. Τα περιβαλλοντολογικά θέματα απαιτούν το σχέδιο της δημιουργίας των διαφορετικών τιμών για τους ανθρώπους για να δώσουν προτεραιότητα στις προσπάθειες να εξασφαλιστεί ότι αυτές οι τιμές είναι πάντα αρμονικές και συντονισμένες μέσα στο πλαίσιο της ανθρωπότητας, της κοινωνίας, και του περιβάλλοντος, και να προσπαθήσουν να βρούν την κοινή περιοχή τους. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί βιομηχανικός να σχεδιάσει αληθινά εξυπηρετεί την κοινωνία.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης Προμηθευτής. 2022-2024 self-kiosk.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.